B45A0372 02
Foto: Line M. Christiansen

Bærer du på drømmer og kall?

Vil du lese historier om mennesker som våger og som har Gud som drivkraft?

Vil du inspireres av bibelske prinsipper for å våge?

Vil du virkeliggjøre dine drømmer?

Vil du leve og jobbe for en høyere hensikt?

Da er nettmagasinet Våg noe for deg:-) 
Ideen til  Våg har vokst seg frem over lang tid, og det er nok et magasin som jeg selv har savnet. Jeg har lengtet etter noe som kan inspirere en eventyrers sinn og de som bærer på små og store drømmer. Min drøm handler om å leve av å inspirere mennesker til å våge mer. Hjelpe andre til å åpne sin koffert og finne sine historier som verden trenger å høre. I tillegg vil jeg gjerne vise et glimt av himmelen gjennom det jeg gjør, på en måte som når mennesker i dag. Magasinet står støtt på et kristent fundament, men jeg tror det vil interessere flere enn de som definerer seg som kristne.
Det å lytte til andres historier har alltid gitt meg energi og inspirasjon. Våg er nettopp tenkt slik, at det skal inspirere deg, nære din drøm og ditt kall, og vise deg at du absolutt ikke er alene på din reise.

Kofferten min har etterhvert blitt fylt opp med mange historier, en god porsjon journalisterfaring, en coachutdanning, en mastergrad i global journalistikk og mye annet av livserfaringer. Det største er nok våre fire reiser jorda rundt for å bli foreldre til fire vakre gudegaver. Det har brakt oss til tre land, to kontinent og gitt oss fantastiske opplevelser, visdom og små og store mirakler. Og ikke minst fant jeg min egen historie og hensikt i min pappas reisekoffert.

NB. VÅG konseptet er i endring og mer info kommer høsten 2017:-)  Vil du ha beskjed når noe nytt skjer og få gratis inspirasjon og nyheter fra LIV TIL ORD? Gå til “abonner gratis” fanen og legg igjen navn og epost der. TAKK:-)

Jeg håper du vil bli inspirert av å lese Våg. Inspirert til å gripe din drøm. Tross alt, er ikke det den beste gaven du kan gi deg selv, din familie og samfunnet, å leve det du bærer i ditt hjerte?

Hilsen Tone:-)

VÅG er et produkt fra LIV TIL ORD –  www.livtilord.com 


Tone Dalhaug – Gift og mamma til fire ungdommer.

B45A0512-2Jeg er visjonsbærer for VÅG. Jeg bor med familien min i Sandefjord, men kommer opprinnelig fra Arendal. I 2010 la jeg ut på en reise hvor jeg ville våge å skape det livet jeg kjente var riktig for meg og min familie. Uten fast jobb og en tom koffert la jeg ut på en lang reise. Fremdeles befinner jeg meg på denne reisen. Jeg er en eventyrer i sinn og kjenner jeg må ha frihet i hverdagen. De virkelige historiene som kan inspirere, gi tro og håp og tenne en gnist i menneskers hjerte brenner i mitt hjerte. Tidligere har jeg gitt ut flere bøker, vært skribent i avisen Dagen, jobbet som frilansjournalist og vært fast ansatt i NRK. Jeg har utdanning som coach, tre år med mediefag, årsenheter i religionsvitenskap, utviklingsstudier og en master i “Global Journalism”. I kirkelandskapet passer jeg inn overalt. Har vært aktiv i statskirken og i Misjonssambandet, men har de siste årene hatt fast tilholdssted i en frikarismatisk menighet i Sandefjord.