April 2016 var startskuddet for nettmagasinet Våg. Hver måned, med unntak av juli får du nye, inspirernde historier som oppmuntrer deg til å våge. Sakene blir lagt ut en av de første dagene i hver måned, og alle abonnenter, samt  de som står på liste for å få en gratis artikkel i måneden, får beskjed på epost når nye saker er lagt ut.

Litt av innholdet for juni måned kommer snart.

Noe av det du kan lese i mai :

Foto fra websiden til Fru Timian.
Foto fra websiden til Fru Timian.

Fru Timian og hennes gründer reise. Fru Timian heter egentlig Marit Røttingsnes Westlie og er markedsføreren som flyttet fra Oslo til en liten kommune i Østfold og som fant ut at hun ikke ønsket å bruke livet på pendling til hovedstaden. Hva skulle hun da finne på, i Rakkestad. ”Jeg kan bake”, tenkte Marit, og sånn startet det lille mateventyret, som nå er blitt et stort eventyr med matblogg, kurs, foredrag, bøker og mye mer. Hun har gjort seg mange erfaringer og har gode tips til deg som bærer på gründerdrømmer og andre drømmer.

Foto: John Gjertsen.
Foto: John Gjertsen.

Forfatter på heltid. Forfatter Victoria Bø kom nylig ut med den skjønnlitterære boken: Adresse Alberta. Fra før har hun skrevet flere  bøker, bl.a. romanen Tårnseilere. Victoria forteller at hun liker å utforske ulike livsmysterier i bøkene sine. Hun skriver ofte om mennesker som våger å ta nye, store og små valg i eget liv, og som søker i seg selv og familiehistorien sin etter nøkler til å forstå hvem de er og hvor de skal ta veien videre.  I Våg får du lese mer om hennes spennende forfatterreise og hvordan hun tok valget med å bli forfatter på heltid.

12523204_205347976478278_2985221622829328888_n

I tillegg vil du få en viktig historie om det å bli fri fra angst. Frøydis Stubbhaug hadde sang og musikk i sitt hjerte, men noe hadde fått det hele til å stoppe opp, men en dag ble hun fri og begynte og synge igjen. Du får lese historien i maiutgaven av Våg:-)

Vil du vite mer om abonnement les her. Vil du teste ut gratis, gå til arkiv og les januar og februar 2016 uten å være abonnent.